Faleminderit për përkrahjen tuaj!

Synami

$10,000

Mbledhur

$4,317   43%

Përkrahës

136

Ditë kanë mbetur

0

Një revolucion masiv, historik, i krishterë është duke ndodhur ... në këtë moment në Rusi.

Ju mund ta quani një mrekulli

Ne jemi një faqe e re që po ju përcjellim këtë histori

Kjo paraqet një interesim të madh për të krishterët e çdo lloji…

... që duan të zmbrapsin ofensivën globale ndaj vlerave tradicionale të familjes

Me miliona të krishterë rusë përkrahin të njëjtat gjëra si të krishterët tradicionalë në perëndim

Ne përpiqemi të tregojmë historinë e tyre

Kjo faqe nuk ka sponsorizues të pasur.  

Ajo mund të vazhdojë vetëm nëse lexuesit e mundësojnë këtë

Deri tani, ju e keni bërë të mundur vazhdimin

Dhe kjo është një mrekulli

Ju faleminderit!

* * *

Charles Bausman, Botuesi

Për më shumë dhurime/ për opsione të përkrahjes dhe çdo pyetje apo shqetësim përkatës shkruani ju lutem në këtë adresë të Charles Bausman: charles@russian-faith.com

À propos de la foi russe

Ne pranojmë gjithashtu:

Kriptomonedha: :  pranojmë Bitmonedha (dixhitale të shpejta), Bitmonedha Kesh, Ethereum, dhe Litecoin.Ose dërgo me postë një dhuratë çek për adresën e mëposhtme:

Russian Faith
PO Box 2633
Lancaster, PA (Pennsylvania) 17608, USA