Studimi i Xhons Hopkins zhduket mistershëm pas zbulimit, sipas së cilit, pavarësisht nga kovidi, nuk ka pasur më shumë vdekje gjatë këtij viti se në vitet e mëparshme

MORE:Lajmet
Originally appeared at: Fr. John Peck

Universiteti Johns Hopkins regjistron numrin e rasteve të kovidit në gjithë botën dhe në SHBA. Kjo faqe frikëson njerëzit që të mbyllen në shtëpi të shkëputur nga bota reale. Prandaj kur një studim i këtij universiteti u shfaq, që tregonte se nuk kishte pasur rritje të numrit të vdekjeve gjatë 2020 në krahasim me vitet e mëparshme, studimi u hoq menjëherë.

Gateway Pundit raportoi në gusht se sipas CDC vetëm 6% e të gjitha vdekjeve të etiketuara si për shkak të kovidit janë të lidhura me virusin, ndërsa të tjerat kanë së paku një mesatare prej 2-3 bashkëveprime të pranishme.

Gjatë fundjavës, u botua një studim nga Johns Hopkins që shpallte se kovid-19 nuk ka “relativisht asnjë efekt në vdekjet” e ndodhura në SHBA. Fatkeqësisht, sapo u botua, raporti u fshi nga faqja e internetit.

Lexoni me shume ketu 

Ketu eshte shkrimi origjinal, i kapur nga Way Back Machine

MORE:Lajmet