Harrojeni You Tub-in! Rutub-i rus shpall rilëshimin e platformës Online

MORE:Lajmet

Platforma superiore ruse e videove RUTUBE u rilançua në prill, sipas një konference shtypi. Ndryshimet e para prekën versionin ueb të faqes: një ridizenjim i plotë i ndërfaqes ose ndërlidhjes, navigimit të përshtatshëm, skemave të reja të ngjyrave dhe veçorive të menaxhimit të përmbajtjes.  

Përdoruesit mund të ndjekin tani përmbajtjen e videove pa nevojën e regjistrimit, mund të ngarkojnë video nëpërmjet një studioje miqësore me përdoruesit, të krijojnë lista tematike dhe të monetizojnë përmbajtjen e tyre.

Seksionet me programet, përmbajtje edukative dhe transmetimet janë të disponueshme në versionin beta. Në të ardhmen e afërt, përdoruesit do të jenë në gjendje që të lëshojnë transmetimet e tyre në RUTUBE dhe në Q3 dhe do të jenë në gjendje të shesin live produkte të ndryshme komerciale dhe të shkarkojnë programe të ndryshme.

"Ne e riformatuam platformën brenda një kohe të shkurtër, i ndryshuam politikat e përmbajtjes dhe lëshuam seksione të reja. Tani ju mund të ndiqni e të dëgjoni një përmbajtje videoje në një mënyrë të shpejtë e të përshtatshme. Nuk është gjithçka risi dhe ndryshime, por kemi shumë punë për të bërë”, thotë drejtori ekzekutiv i RUTUBE-it, Roman Maksimov.

Në tremujorin e tretë të 2021 kemi ndër mend që të ristartojmë aplikimin mobile, SmartTV dhe modifikimin e funksioneve të menaxhimit të përmbajtjes.

Momentalisht biblioteka e platformës ka më shumë se 3 milion video.

Mbi RUTUBE përmbajtje të mbledhura nga kanalet federale, studiot më të mëdha dhe autorët më të njohur.


Burimi: rt.com (ne rusisht)

MORE:Lajmet