Murgu Grek vdes nga infarkti pas marrjes së dozes së tretë

Shumë etër të Malit të Shenjtë e shohin këtë si një shenjë …

I tërë Mali i Shenjtë tronditet nga vdekja e papritur e ish Igumenit Pavlit nga Lavra e Madhe, nga një infarkt vetëm disa ditë pas marrjes së dozës së tretë.

Shumë etër të Malit të Shenjtë e shohin këtë si një shenjë. Fjalët e Jerond Parthenit dhe Gabrielit e të tjerëve janë konfirmuar: kushdo që merr dozën e tretë do të vuajë.

Edhe sikur të ketë bërë dikush të parën e të dytën NUK duhet të bëjë kurrë të tretën, por duhet të shkojë në Rrëfimin e Shenjtë dhe të pendohet që ka marrë pjesë dhe ka mbështetur indirekt përdorimin demoniak të indeve qelizore nga foshnja të palindura të vrara dhe metodologjinë demoniake në veprim në skenarin e kovidit. E mira nuk është e mirë kur bëhet në një mënyrë të keqe.

Perëndia i dhëntë prehje shpirtit të Atë Pavlit dhe ndriçim ne të gjithëve.


Source: vimaorthodoxias.gr (Greek)

  • Shqip
  • العربية
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Bahasa Indonesia
  • Italiano
  • Português
  • Русский
  • Español