Pashka 2021: E hapur si gjithnjë për këdo

Originally appeared at: Orthodox Ethos

 “U bekofshin veprat tona megjithëse pushtetarët e bëjnë të vështirë me masat e marra ndaj vendit tonë sidomos me për të Kremten e Madhe të Ringjalljes së Krishtit tonë, meqë nuk duan që kombi ynë të forcohet nga Ngjallja e Krishtit.

Po pse? Mund të protestojë ai që e përjeton Ngjalljen! Promovuesit e Rendit të Ri Botëror tremben prej kësaj. Duket se këta duan që Orthodhoksët të mos ta kremtojnë Pashkën ditën e tretë, ditën përkatëse, që është e Diela. Prandaj quhet e Shtuna e Shenjtë në Ungjillin e Shenjtë.

E Diela, Dita e Ngjalljes së Krishtit, duhet të kremtohet këtë ditë. Siç dëgjuat sot dhe në rastet e tjera, në Ungjillin e Shenjtë Apolikionin e Llazarit dhe Ngjalljen e tij. Kjo është Certifikata jonë!

Ashtu si e ngjalli Krishti Llazarin , Ai do të na ringjallë edhe ne dhe asnjeri nuk do të mbetet në varr.

Shpirti ynë është Jeta e Përjetshme, kjo është perspektiva jonë, nëse ne e duam Perëndia e dëshiron atë.

Ka njerëz të këqij, njerëz të besimeve të tjera, masonë, satanistë, sionistë fanatikë, disa hebrenj, jo të gjithë hebrenjtë, që duan të sjellin pështjellim më së shumti në kremtimet e Orthodhoksëve.

Sepse Kisha Orthodhokse është e vetmja Kishë e vërtetë, Trupi i Perëndishëm dhe Njerëzor i Krishtit.

Veçanërisht këtë vit, “Faska” hebraike, që e quajnë Pashkë, bie më 1 maj. Pashka jonë, sipas Etërve të Shenjtë të Sinodit Ekumenik duhet të kremtohet pas “Faskës” së hebrenjve.

Prandaj njerëz nga e gjithë bota duan ta ndryshojnë Pashkën Orthodhokse në një ditë e kohë të ndryshme nga ajo që është vendosur në Sinod.

Fatkeqësisht në Greqi, Episkopët dhe Kryepiskopët ranë dakord që Liturgjia Paskale të nisë në 9 të darkës, që do të thotë se duke mbaruar në orën 11, do të kremtohet ditën e dytë kur Krishti ynë është ende në Hadh.

Ata duan të ndryshojnë ligjet e Kishës sonë Orthodhokse. Ka një plan, që synon njëjësimin gradual të Pashkës sonë me Romano-katolikët dhe me Hebrenjtë, për të drejtuar Orthodhoksët te Rendi Botëror para Diktaturës Globale!

Kur e thamë këtë për herë të parë, na quajtën konspiracionistë. Kurse tani planet e tyre po ekspozohen gjithnjë e më shumë dhe duhet të demaskohen fare.

Cila është agjenda e tyre?

Ata po e përdorin këtë sëmundje, që ekziston dhe ne jemi të gjithë duke e përjetuar atë dhe është pasojë e mëkateve tona. Ata i frikësojnë njerëzit me maska, me vaksina të cilat nuk kanë kaluar testet e studimet e duhura.

Shumë studiues po flasin për vaksinat e modifikuara gjenetikisht, çfarë do të thotë kjo? Fëmijët do të injektohen, vajzat e vaksinuara do të bëhen sterile (nuk do të lindin fëmijë) dhe fëmijët që do të lindin do të kenë anomali të ndryshme, paaftësi fizike dhe çrregullime të organeve të frymëmarrjes, sindromën Down, anemi dhe shumë të tjera.

Këtë e kanë thënë mjekë të shquar, sidomos një mjek i njohur që ka fituar çmimin Noble për zbulimet e tij mbi Sidën dhe ai i ka thënë fjalët që po ju përcjell.

Ata nuk i lejojnë që zërat tona të dëgjohen, sa herë që i dëgjojnë këto video, i heqin menjëherë nga Ju Tubi. Ta dini se jetojmë në kohë totalitare, të cilat po i vendosin me mirësjellje.

Ata thonë se fëmijët tuaj duhet të bëjnë vaksinën që të pranohen në shkollë, çfarë duhet të bëjnë prindërit? Prindërit kanë një problem. Që të përdorni shërbimet shëndetësore ju duhet vaksina me një certifikatë vërtetuese që duhet rinovuar çdo gjashtë muaj.

Por nëse këto ndryshime sjellin fertilizim a e dini se ç’do të thotë kjo?

Do të thotë që nipërit e stërnipërit tanë do të vuajnë këto sëmundje. Të rriturit do të kenë efekte të shumta anësore.

Ne e kemi për detyrë që të ndajmë mendimet tona me ju dhe zgjedhjet janë tonat. Ҫfarë kërkoj nga Atë Lefteri është çfarë kemi bërë çdo vit gjatë Javës së Shenjtë. Dyert e kishave tona do të qëndrojnë të hapura për të gjithë.  Burra e gra, të sëmurë e të shëndetshëm.

Kisha është një Spital, për shpirtin dhe trupin tonë, sa shumë njerëz kanë ardhur në Kishë fizikisht dhe shpirtërisht të sëmurë dhe janë shëruar. Të shëndetshmit kanë ardhur në Kishë dhe kanë vdekur në Kishë. Tezja ime Ana, vdiq menjëherë pas marrjes së Kungatës së Shenjtë dhe kjo u pa si një shenjë e mirë.

Ne jetojmë dhe punojmë për Jetën e Përjetshme, të rinj e pleq, të shëndetshëm dhe të sëmurë, të vaksinuar dhe të pavaksinuar, me maskë dhe pa maskë.

Ne kungohemi me Trupin e Gjakun e Krishtit, marrim Frymën e Shenjtë për ndjesën e mëkateve tona dhe për Jetën tonë të Përjetshme.

Njerëzit më pyesin, a nuk sëmuren njerëzit në Kishë?

Po, si atëherë kur ndiejmë të ftohtin por çfarë thotë Ati kur është koha për t’u kunguar “Me Frikë Perëndia me besë e dashuri afrohuni”.

Kushdo që kungohet me Frikën e Perëndisë, me Besë e Dashuri në Besimin Orthodhoks, e vetmja gjë që do të marrin është Fryma e Shenjtë dhe jo sëmundje edhe sikur të kem afër një lebros.   

Kur ne kemi frikë nga sëmundjet, apo nga njerëzit, ajo nga e cila druhemi do të ndodhë, qofshim brenda ose jashtë Kishës.

A e kuptoni se ç’është Frika e Perëndisë? Ne na duhet vetëm Frika e Perëndisë dhe çdo frikë tjetër që kemi mbi atë sesi dhe sa do të jetojmë në këtë botë varet nga Perëndia. Perëndia na tregon gjatë shërbesës së varrimit.

Unë dua që komiteti të jetë i mirësjellshëm dhe jo si oficerët e policisë. Edhe sikur shteti të kërkojë që të futen në Kishë vetëm 50 besimtarë me certifikatën e vaksinimit, për ne Pagëzimi i Shenjtë është Certifikata jonë.

Mos kërkoni që të pranohen vetëm 40 ose 50 persona, sepse Ungjilli ynë i Shenjtë thotë, sa dëshirojnë të vijnë.

Ç’shërbim të mrekullueshëm që kemi pasur sot, sikur të ishim Patriarkana.

Ju lutemi u thoni me përzemërsi besimtarëve të famullive të tjera, se Litania e Varrimit të Krishtit do të bëhet përqark Kishës dhe jo në rrugë që të mos provokojmë. Nëse dëshiron dikush që të vijë me maskë, varet nga ju, por duhet të puthni Ikonat e Shenjtë pa maskë dhe të merrni Bukën e Shenjtë pa maskë, duke i puthur dorën priftit.

Prifti që e jep Bukën e Shenjtë pa pasur frikë se mos sëmuret është një fitimtar me Krishtin. Mesazhi im është që të mos jini provokues ose më pak Orthodhoks sesa keni qenë më parë”.


Perkthimi i Omelise ne anglisht nga Christiana Fidirikkos

  • Shqip
  • العربية
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Bahasa Indonesia
  • Italiano
  • Português
  • Русский
  • Español