Profecia e Etërve të Shenjtë: Vaksina Satanike Do Të Shkaktojnë Paraliza Shpirtërore

"Çfarë mënyre e tmerrshme martirizimi! Ja pse është e nevojshme t’ia mbathësh! E përsëris edhe një herë. T’ia mbathësh do të jetë e nevojshme. Sepse ne nuk e dimë nëse do të mund ta  durojmë këtë lloj martirizimi. . ."

Originally appeared at: YouTube

Nga mësimet e Jerond Athanas Mitilinaios dhe Jerond Sava Akileut – dhe pasuar nga një varg udhëzimesh të Pentagonit 2005

Shënim: materiali i kësaj videos brenda [...] është shtuar si informacion shtesë ose për të zbuluar kontekstin tjetër ose kuptimin e një fjale.

Jerond Athanasi Mitilinaios:

“Gjatë periudhës së kaluar të përndjekjes, të dashurit e mi, ishte e sigurt se kishte një   torturë fizike, por kurrë nuk ka pasur asnjë lloj ndikimi direkt [tjetërsim] të trurit apo shpirtit. Në martirizimit e kohës së fundit, do të ketë manipulim të shpirtit dhe metodat e përdorura do të jenë nga më sataniket. Përse?

Sepse do t’iu injektojnë substanca kimike brenda jush*. Kjo do t’ju paralizojë shpirtin, vullnetin, lirinë tuaj. Do të tjetërsojë sensin e ndjenjës personale dhe do të shpërqendrojë [keqorientojë] mendjen tuaj/intelektin. Këto gjëra janë testuar dhe njihen kudo!

[*Jerondi i referohet torturave psikike dhe kimike të cilat janë përdorur në vende të tjera, vende komuniste. Ndoshta Jerondi gjithashtu, me syrin e tij profetik, parashikon se do të zhvillohen disa vaksina të caktuara që shkatërrojnë balancën psikosomatike tek njeriu. Ju lutem, shikoni vargun në fund të kësaj videoje që zbulon se të paktën në 2005 ekzistojnë vaksina që janë bërë për të shkaktuar efektet që përmend Jerondi më lart. Nuk dihet nëse këto janë përdorur apo po përdoren në kohët tona. Ne nuk e dimë as nëse këto vaksina janë përdorur ose janë në përdorim kundër publikut (injorant)].

Duke e ditur këtë, si do të mundet dikush të shpallë emrin e Krishtit dhe të mos i përulet Antikrishtit?

Çfarë mënyre e tmerrshme martirizimi! Ja pse është e nevojshme t’ia mbathësh! E përsëris edhe një herë. T’ia mbathësh do të jetë e nevojshme. Sepse ne nuk e dimë nëse do të mund ta durojmë këtë lloj martirizimi.

Si do të reagojmë? Cili do të jetë qëndrimi ynë, prirjet tona, dhe dëshirat tona kur të na injektojnë kimikate të tilla?

Një element tjetër është iluzioni. Të paktën martirët e lashtë e dinin me qartësi ndryshimin mes krishterimit dhe idhujtarisë. Ai e dinte se si të krishterë po përballeshin me idhujtarinë dhe duhej të luftonte! Tani krishterimi [dhe autoritetet e Kishës] janë sekularizuar – gjërat nuk janë edhe aq të qarta!

[Jerondi do të bëjë të qartë se mënyra më dinake e mashtrimit mund të vijë nga brenda autoriteteve të rëna të kishës, dhe jo aq shumë nga burimet e jashtme, si idhujtaria.]

Besimi është kompromentuar dhe është i vakët! Një nga elementet më mahnitëse do të jetë ai i bërjes së mrekullive. Antikrishti do të bëjë shumë mrekulli. Paganët nuk bënin mrekulli!

Në përgjithësi, mashtrimi do të triumfojë dhe e vërteta do të jetë e padallueshme nga të krishterët e sekularizuar.

Kjo është arsyeja pse Zoti ynë thotë, “Dhe shumë profetë e Krishtër të rremë do të ngrihen, të cilët do të bëjnë mrekulli dhe do të tregojnë shenja, që të mashtrojnë edhe të zgjedhurit.’”     

Jerond Sava Akileu:

[Jerond Sava ka qenë mbase ekzorcisti më i madh dhe shëruesi më i madh i magjisë, në Greqi, në shekullin e 20-të! Ai kërkohej shumë nga njerëz që vuanin nga ndikimi demoniak, pushtimi, magjia dhe mallkimet, masoneria dhe okultizmi, etj. Shumë satanistë të së kaluarës e kërkonin atë gjithashtu! Ai ndihmonte dhe shëronte kaq shumë njerëz! Si rezultat i kësaj: turmat, mafia, zyrtarët, magjistarët, ata që merreshin me financat dhe biznesin e magjisë, okultistët, mediumet etj – këta donin ta vrisnin prej vitesh. Ai u përndoq edhe nga episkopi i tij! Pas kësaj atij iu desh të gjente strehë në një fshat të largët. Fjeti në 2016. Në vitet 1990 (ose në fillimin e vitit 2000 ) Jerondi i Shenjtë Sava Akileu i mësonte njerëzit:]

“Po na paralajmërojnë – që të presim një grip të fortë. Po bëjnë me dije botën për një grip që po vjen. Si e dinë këtë?! Duket qartë se e dinë, sepse ata do ta  përhapin vetë gripin! Ata do të krijojnë viruse! Kjo nuk do të ndodhë natyralist – si një lloj i thjeshtë gripi pandemik, por një grip të cilin e krijojnë vetë.

Një virus artificial nga Shtetet e Bashkuara te Amerikës. Çfarë do ta  shkaktojë këtë grip të ri – do të jetë diçka që ngjason me gripin. Në terma mjekësore mund të shkaktohet nga mukoplazma (një mikrob që njihet se është natyralist rezistent ndaj antibiotikëve) që do të transferohet nëpërmjet një vaksine të ashtuquajtur “antivirale”.

Do të vendosim vëmendjen tonë në këtë pikë! Njerëzit do të rendin për të marrë këtë vaksinë antivirale (kundra gripit). Dhe nuk do ta dinë që kjo vaksinë e mban brenda saj virusin!”.

[Duke mbajtur pozicion të ngjashëm me atë të Jerond Savës, Shën Paisi Athoniti zbulon: "Dhe tani po zhvillohet një vaksinë që lufton një sëmundje të re, që do të jetë e detyrueshme dhe ata që e marrin do të vulosen."]


Çfarë pason janë vargje nga udhëzimet e Pentagonit 2005:

Prezantuesi: Më falni, këtu në të majtë, kemi individë që janë fundamentalistë fetarë, fetarë fanatikë dhe kjo është shprehja në kohë reale e rtpcr, e gjenit vmat2. Kurse këtu kemi individë [ndërprerje] prandaj më lini të përfundoj, pra këtu kemi individë që nuk janë pjesërisht fundamentalistë, jo veçanërisht fetarë, dhe mund të shihni se ka shprehje më të reduktuar të këtij gjeni në veçanti, që është gjeni vmat2. Një tjetër provë që e mbështet hipotezën tonë për zhvillimin e kësaj qasjeje ...

Spektatori:  Por duke e përhapur këtë virus ne do të eliminojmë rrezikun që njerëzit të futen në supermarket me një çantë me bombë dhe ta hedhin në erë?

Prezantuesi: Prandaj hipoteza jonë është që këto janë njerëz fanatikë, që kanë shprehje të tepërt të gjenit dhe që duke i vaksinuar ata do të eliminojmë këtë sjellje. Prandaj, ne kemi shumë të dhëna të njohura. Këto janë dy skanime të trurit, fmris, dy individë të ndryshëm me nivele të ndryshme të vmat2. Në krye është një individ që është fetar fanatik dhe e kemi përsëritur shumë herë këtë, që ka nivele të larta të vmat2. Ky individi këtu që ka nivele të ulëta të gjenit vmat2, ky do të vetëpërshkruhet si person jo veçanërisht fetar. Por në çdo rast këta persona iu dha të lexonin një test fetar.

Ky person [imazhi lart] ndriçoi kreshtën e djathtë ballore të mesit  që shfaqet këtu dhe kjo është një pjesë e trurit që idhet me teorinë e mendjes, është një pjesë e trurit që ka të bëjë me synimet, besimet e dëshirat. Nga ana tjetër, këtu është një person (imazhi poshtë) i cili nuk mund ta përshkruajë veten si fetar dhe kur u jepet për të lexuar një tekst fetar ju shikoni se do të ndriçohet kjo pjesë e trurit që quhet insula e parë, një pjesë e trurit që ka të bëjë me pakënaqësinë ndaj diçkaje që dëgjon.

Spektatori: A sugjeroni që marr me vete një skaner ct kur më duhet të vlerësoj njerëz për të përcaktuar nëse duhet të vendos apo jo një plumb në kokën e tyre?

Prezantuesi: Prandaj, të dhënat që po paraqes këtu mbështesin konceptin që jemi duke propozuar dhe mendoj se nuk mund të propozojmë t’u bëjmë ct skaner atyre që banojnë në zonat e humbura të Afganistanit. Kjo do ta imunizojë sërish këtë gjen  vmat2 që do të ketë efektin që shikoni këtu, i cili shërben kryesisht për ta kthyer një person fanatik në një person normal dhe besojmë se do të kemi efekte të rëndësishme në lindjen e mesme.

Spektatori: Ҫfarë sugjeroni për shpërndarjen e aerosolit?  

Prezantuesi: Plani aktual dhe testet që kemi bërë deri tani kanë përdorur viruse respiratore të tilla si gripi ose rinoviruse dhe ne besojmë se kjo është një mënyrë e kënaqshme për të arritur ekspozimin e pjesës më të madhe të popullsisë. Shumë prej nesh sigurisht janë ekspozuar ndaj të dyja këtyre viruseve dhe jemi të sigurt se kjo do të jetë një qasje mjaft e suksesshme.

Spektatori: Fantastike. Si quhet ky propozim?

Prezantuesi: Po, emri i këtij projekti është FunVax, që është vaksina ndaj fundamentalizmit fetar.

  • Shqip
  • العربية
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Bahasa Indonesia
  • Italiano
  • Português
  • Русский
  • Español