Shpjegimi i Orthodhoksisë

Kemi krijuar Jisuin amerikan

Mikhail Smirnov February 8, 2022 Comments
Nid: 6505

Herezia e ekumenizmit është Sida shpirtërore

Schemamonk Constantine Cavarnos February 2, 2022 Comments
Nid: 6493

Menjëherë pas ekumenizmit ndodhi homoseksualizmi

Archpriest Theodore Zisis December 18, 2021 Comments
Nid: 6339
Nid: 6282

Provat që Pont Pilati u kthye në besimin e krishterë

Archpriest Igor Ryabko November 27, 2021 Comments
Nid: 6250
Nid: 6186
Nid: 5985

Diskutim mbi dashurinë

Abbot Georgios Kapsanis of Gregoriou August 28, 2021 Comments
Nid: 5854

Lëmosha: Shtylla e tretë e spiritualitetit orthodhoks

Met. Ephrem (Kyriakos) August 21, 2021 Comments
Nid: 5813

Cilin Do Të Reflektojmë Sot?

Fr. Stephen Powley August 7, 2021 Comments
Nid: 5724
Nid: 5714

Ҫfarë duhet të dimë mbi betejën kundër mendimeve

Saint Paisios the Athonite August 3, 2021 Comments
Nid: 5695

Ëndrrat Mëkatare dhe Lufta Shpirtërore

Fr. Michael Gillis July 9, 2021 Comments
Nid: 5516
Nid: 5481

Kur nuk është diçka e mirë keqardhja ?

Priest Andrey Chizhenko July 3, 2021 Comments
Nid: 5460

Mitropoliti Andoni i Surozhit mbi Heshtjen e Brendshme

Metropolitan Anthony of Sourozh June 26, 2021 Comments
Nid: 5412

Pagëzimi me ujë dhe pagëzimi me Frymën e Shenjtë

Archpriest John Whiteford June 25, 2021 Comments
Nid: 5405
Nid: 5373

Erosi i Martesës

Fr. Vasile Tudora May 20, 2021 Comments
Nid: 5159

Rënia e kambanave dhe Ngjallja në Rusi

John Sanidopoulos May 18, 2021 Comments
Nid: 5148

Vdekja u mposht

Fr. Luke A. Veronis May 5, 2021 Comments
Nid: 5037

Pashka 2021: E hapur si gjithnjë për këdo

Metropolitan Neophytos of Morphou April 30, 2021 Comments
Nid: 5007

Ngulmoni, e shmangni nervozizmin gjatë Kreshmës së Madhe

Archpriest Thaddeus Hardenbrook April 13, 2021 Comments
Nid: 4886

Tre dhuratat e Kreshmës së Madhe

Archpriest Artemy Vladimirov April 3, 2021 Comments
Nid: 4823
Nid: 4800

Si të mësosh të kënaqesh me kreshmën?

Metropolitan Anthony (Pakanich) of Boryspol and Brovary March 27, 2021 Comments
Nid: 4777

Mbi Dieten e Eterve

Elder Gavriil March 23, 2021 Comments
Nid: 4740
Nid: 4698

Lutje për faljen e të fjeturve

Reader John Nichiporuk March 13, 2021 Comments
Nid: 4670

Uri për praninë e Perëndisë

Fr. James Guirguis March 9, 2021 Comments
Nid: 4642
Nid: 4613

Të jetosh në kohët apokaliptike

Hieromonk Gabriel January 16, 2021 21 Comments

Pse na e jep Perëndia dhuratën e vuajtjeve

Fr. Joseph Gleason January 8, 2021 15 Comments

Kur Perëndia i paguan borxhet njeriut

Fr. Joseph Gleason December 7, 2020 17 Comments

Virgjëresha Mari nuk ndoqi shkollë publike

Fr. Joseph Gleason December 4, 2020 19 Comments

8 frymërat e liga: duhet t’i njohim që t’i mposhtim

Archpriest Vladimir Dolgikh November 27, 2020 31 Comments

Të ndreqësh marrëdhënien me lutje

Novice Tatyana (Klavdieva) November 14, 2020 17 Comments

Si të çlirohesh nga lakmia?

Archpriest Vladimir Dolgikh November 13, 2020 18 Comments

Si ta dallosh vetëkritikën nga pendimi

Nun Natalia (Kaverzneva) November 10, 2020 28 Comments

Kisha është institucioni esencial

Fr. Abbot Tryphon October 15, 2020 5 Comments

Vlerësimet e darvinizmit nga Etërit e Shenjtë

Fr. Constantine Bufeev October 6, 2020 9 Comments

A keni parë ndonjëherë një qefin me xhepa?

Saint Paisios the Athonite September 29, 2020 9 Comments

Shenjtërimi i trupit njerëzor – duke e bërë të shenjtë

Metropolitan Athanasios of Limassol September 23, 2020 14 Comments

Jerond Tadeu i Vitovnicës: Ajri i parajsës dhe ajri i ferrit

Elder Thaddeus of Vitovnitsa September 23, 2020 8 Comments

Fuqia e lutjes së sinqertë e të përsëritur

Fr. Silouan Thompson September 18, 2020 12 Comments