BLM (organizata Jetët e zezakëve kanë vlerë) shkishërohet: Prifti ua mohon kungimin të gjithë anëtarëve të kësaj organizate

"Si prift në Kishën Orthodhokse, është detyra ime për t’ua ndaluar pjesëtarëve të kësaj organizate marrjen e Kungimit. Unë nuk do ta përdhos Trupin e Gjakun e çmuar të Krishtit, duke e lejuar që të prekë buzët e papastra të atyre që janë anëtarë të kësaj organizate satanike. Nëse ata duan të marrin kungimin, ata duhet të gjejnë ndonjë kishë tjetër".

"Pjesëtarët e BLM duhet të bien në gjunjë dhe të kërkojnë falje për pjesëmarrjen e tyre në këtë lëvizje të pabesë"

MORE:Kultura

Kjo është një organizatë terroriste marksiste që promovon abortin dhe homoseksualizmin. Ky grup i ligë është themeluar nga feministë lesbike dhe ka marrë dhjetë miliona dollarë fonde nga ateisti Xhorxh Soros.

Të mbështesësh Jetet e zezakëve kanë vlerë do të thotë të largohesh nga Krishti dhe refuzimi i Krishtit e bën dikë të padenjë për të marrë Kungatën e Shenjtë.

Prandaj si prift në Kishën Orthodhokse, është detyra ime për t’ua ndaluar pjesëtarëve të kësaj organizate marrjen e Kungimit. Unë nuk do ta përdhos Trupin e Gjakun e çmuar të Krishtit, duke e lejuar që të prekë buzët e papastra të atyre që janë anëtarë të kësaj organizate satanike. Nëse ata duan të marrin kungimin, ata duhet të gjejnë ndonjë kishë tjetër".

Nëse jeni të gatshëm për të hequr dorë nga kjo organizatë dhe ta anuloni anëtarësinë në atë grup, ju mund të vini në rrëfim. Ju mund të merrni zgjidhjen e mëkateve të kryera duke iu bashkuar kësaj organizate. Pas kësaj, mund të merrni Kungatën e Shenjtë. Më pas e jo më parë. Pa demonstruar pendimin, ju nuk duhet ta merrni Eukaristinë.

Jetët e zezakëve kanë vlerë është e degjeneruar deri në palcë dhe kështu ka qenë që prej ngjizjes. Kjo mund të demonstrohet duke konsideruar themeluesit e lëvizjes, veprimtaritë e organizatës dhe deklaratat e botuara të faqes së grupit.

Themeluesit blasfemues të Jetët e Zezakëve Vlejnë — lesbikë, feministë dhe marksistë

JZV është themeluar nga Patrisse Khan-Cullers, Opal Tometi, & Alicia Garza. Dy prej tyre janë organizues komuniteti neo-marksistë sipas traditës së Saul Alinski. Që të tre janë feministë. Dy prej tyre janë lesbike. Dhe këto gra të shtresës së ulët i kanë përfshirë qëllimisht perversitetet e tyre në zemër të saj: 

"nuk është një koincidencë që përsëritja e lëvizjes së lirisë së zezakëve udhëhiqet nga njerëz perversë. Nuk është një koincidencë, por nuk do të thotë se është më pak sfiduese”

— Alicia Garza (bashkëthemelues i JZV)

"perversiteti im, të qenit zezak dhe grua, kanë brumosur JZV-në"

— Patrice Cullors (bashkëthemelues i JZV)

Patrisse Khan-Cullers, Opal Tometi, & Alicia Garza "afirmon jetët e perversëve zezakë dhe trans gjinorëve . . . dhe të gjithë zezakëve përgjatë spektrit gjinor” — Alicia Garza (bashkëthemeluese e JZV), The Feminist Wire "Ne duhet ta shikojmë perversitetin si një mjet drejt sfidimit të normativitetit”. — Patrice Cullors (bashkëthemelues i JZV), HuffPost "JZV është kryesisht një lëvizje që mbahet nga një politikë pro zezakëve që është krejtësisht feministe, feminile dhe perverse”. — David Green, Hearing the Queer Roots of Black Lives Matter Veprimtaritë blasfemuese të BLM — promovimi i abortit, marksizmit dhe homoseksualitetit Promovimi i abortit JZV mbron vrasjen e fëmijëve të palindur. Një shkrim në Color Lines përshkruan sesi P JZV partnerizon me grupet e drejtësisë riproduktive për të luftuar në mbrojtje të grave zezake.

Në këtë shkrim, një nga themeluesit e JZV thotë se të drejtat e abortit janë një pjesë integrale e vetë JZV-së. Siç shprehet vetë:

"drejtësia reproduktive është vepron brenda lëvizjes së JZV-së . . . Prandaj ne sigurisht e kuptojmë se JZV dhe drejtësia reproduktive shkojnë krah për krah”.

— Alicia Garza (bashkëthemeluese e JZV), Color Lines

Ajo i bashkoi forcat edhe me Cecile Richards — ish kryetarja ekzekutive e Planned Parenthood (Planifikimi Familjar) — me qëllim që të themelonte grupin politik aktivist, Supermajority, duke promovuar një sërë agjendash liberale feministe, që përfshinin edhe abortin.  

Alicia Garza & Cecile Richards

Promovimi i marksizmit  

JZV përkrah teorinë marksiste përmes maskës së lëvizjes së Ҫlirimit të zezakëve. Një arkivë historie marksiste ndaj Ҫlirimit të Zezakëve  është e disponueshme në faqen Marxists.org. Një nga themelueset e JZV e shpreh qartë dëshirën e saj për të përdorur JZV-në si taktikë për promovimin e kësaj agjende marksiste:

"JZV  . . . përqendrohet rreth atyre që janë lënë pas dore brenda lëvizjeve të çlirimit të zezakëve, si taktikë për të rindërtuar lëvizjen e çlirimit të zezakëve"

— Alicia Garza (bashkëthemeluese e JZV), The Feminist Wire

Siç është deklaruar nga një shkrim i Alternativës Socialiste mbi JZV dhe marksizmi,  

"Për të avancuar, kjo lëvizje ka nevojë që të lidhë racizmin, brutalitetin policor dhe kërkesat ekonomike"

Promovimi i homoseksualizmit

Në shumë qytete, JZV ka pasur një prani të qëndrueshme në parada të shumta të “krenarisë” homoseksuale, duke shtyrë pa reshtur agjendën e tyre të pabesë.

Dy grupet e neveritshme kanë punuar krah për krah në Los Anxhelos:

Dhe ne Toronto:

Por ata kanë punuar së bashku edhe në shumë qytete të tjera. Arsyet e aktivizmit të tyre nuk janë të lehta për t’u zbuluar. Në këtë artikull, Pse JZV është lëvizja më e efektshme e Torontos, autori e bën të qartë

"Grupi, ashtu si shumë kapituj të tjerë të JZV-së është e organizuar më së shumti nga perversë e transgjinorë ..."

Deklarata blasfemuese të postuara në faqen e JZV

Faqja zyrtare e JZV nuk e mban të fshehtë mbështetjen e saj ndaj homoseksualizmit, feminizmit dhe transgjinorizmit. Dhe besnikë ndaj besimeve të tyre marksiste, ata favorizojnë rregullat komunitare, duke sulmuar haptazi familjen tradicionale:

"Ne e shkatërrojmë kërkesën e strukturës së bërthamës së familjes që ekziston në perëndim duke përkrahur njëri-tjetrin si familje  të zgjeruara dhe “fshatra” që kujdesen kolektivisht për njëri-tjetrin”

— Faqja zyrtare e JZV - "Ҫfarë ne besojmë"

"Si rrjet ne e kemi dalluar gjithnjë nevojën për ta përqendruar drejtimin e grave, të perversëve dhe transgjinorëve".

— Faqja zyrtare e JZV  - Historia e JZV  

"Ne përkrahim një rrjet që afirmon pederastinë. Kur mblidhemi, e bëjmë me qëllimin për t’u çliruar nga mbërthimi i mendësisë heteronormative ose më mirë besimit se të gjithë janë heteroseksualë"

— Faqja zyrtare e JZV - "Ҫfarë ne besojmë"

Ne e ... bëjmë punën e kërkuar për të zbërthyer privilegjin e transgjinorëve dhe të inkurajojmë transgjinorët zezakë, sidomos femrat zezake transgjinore ... Ne i përfshijmë bashkëpunëtorët me qëllimin për të mësuar rreth dhe për t’u lidhur me kontekstet e tyre.  

Faqja zyrtare e JZV - "Ҫfarë ne besojmë"

Homoseksualizmi + Marksizmi + aborti = shkishërimi

Si prift në Kishë, unë me ndërgjegje të mirë nuk mund t’ua jap Kungatën e Shenjtë çdo personi që është pjesëtar i një grupi që i është shitur Satanit. Ndonëse jam mirënjohës që jetoj në një vend të qetë ku anëtarët e JZV janë jashtëzakonisht të rrallë, unë besoj se është e rëndësishme për të folur publikisht mbi çështje serioze. Dhe nëse ndonjë anëtar i JZV qëllon të jetë në një udhëtim dhe shkojnë në kishën në të cilën shërbej, unë nuk dua që t’u jap kungatën, nëse ata nuk janë më parë të gatshëm për t’u penduar nga mëkatet e tyre, duke përfshirë përkatësinë e tyre mëkatare me JZV.

Çdo person që i bashkohet JZV e bën këtë ose nga padituria ose nga një mosbesimi të skajshëm.

Pasi të ketë lexuar këtë shkrim, një person nuk mund të pretendojë se është në padituri. JZV e promovon aktivisht ligësinë, abortin, marksizmin dhe perversitetin homoseksual. Dhe asnjë njeri që i promovon këto gjëra nuk duhet t’i afrohet aspak Tryezës së Zotit.

Pjesëtarët e kësaj organizate duhet të bien në gjunjë dhe të kërkojnë falje për pjesëmarrjen e tyre në këtë lëvizje të pabesë.

MORE:Kultura