COVID

Nid: 5959

"Atë Filoteu i Manastirit Karakallou në Malin Athos flet kundër kovidit dhe vaksinave"

Fr. Zachariah Lynch, Elder Philotheus of Karakallou July 27, 2021 Comments
Nid: 5647

Mjeku i Krishterë Orthodhoks paralajmëron për vaksinën e kovid-19

Monk Paul of the Holy Mountain December 30, 2020 16 Comments