Uitvliegen naar Rusland - een groot Amerikaans gezin legt uit waarom ze overwegen naar het oosten te verhuizen

"Rusland is de enige mondiale macht die nog over is die zich verzet tegen de opkomst van één wereldregering. Dit verklaart waarom de haat tegen Rusland de boventoon voert in de Anglo- Amerikaanse- Zionistische- propagandamachine die zich voordoet als vrije media in de VS. Als de westerse media Rusland haten, dan moet in dit land wel iets te vinden zijn voor ons toegewijde christenen."

Noot van de redactie: op de vlucht voor de goddeloosheid van het Westen hebben sommigen al de ultieme stap gezet en zijn hun gezinnen naar Rusland verhuisd. Veel gelijkgestemde mensen hebben zich aangesloten bij de «Moving to Russia-groep», in de hoop een betere geestelijke toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen te krijgen.

Michael Irwin is de vader van een groot gezin dat in het westen van de Verenigde Staten woont. In dit artikel legt hij uit waarom hij zo'n belangrijke stap heeft overwogen.


Onze talrijke kinderen zitten verspreid in de kamer. Sommigen zitten op de bank. Een ander rolt zich op onder de pianobank. Onze oudste ligt op de vloer naast de eettafel. Het is tijd voor het avondgebed bij ons thuis. Mijn vrouw leest een kort verhaal uit een boek over het verbazingwekkende leven van vater Arseny (Vader Arseny 1893-1973 - Priester, Gevangene, Geestelijke Vader). Zo dadelijk zullen we staan voor onze icoonhoek, om er te bidden.

Ik bekijk deze prachtige groep mensen. Ik ben gezegend om hun vader te zijn en de echtgenoot van deze mooie vrouw. Deze zielen zijn mij door God toevertrouwd. Ik ben eerst en vooral belast met de zorg voor hun geestelijke toekomst. Mij is opgedragen om alles te doen wat in mijn macht ligt ervoor te zorgen dat zij, en hun kinderen, de best mogelijke kans krijgen de eenheid met Christus te bereiken en daardoor de verlossing.

Ik kijk naar mijn oudste vier. Allemaal jongens. Waar vinden ze een goede vrouw die niet is beschadigd door de leugens van het feminisme? Iemand die sterk genoeg is om de stormen van het huwelijk en het moederschap te doorstaan. Een echte vrouw.

Ik kijk naar mijn dochters. Waar vinden ze een man die geen eeuwige puber is? Een man die bereid is zijn leven te geven voor zijn vrouw en familie. Die heldhaftig tegen zijn passies zal vechten. Wie zal zijn vrouw, zonen en dochters leiden in de geestelijke strijd die woedt.

Ik heb tegelijkertijd liefde, pijn, hoop, angst en bid voor hen. Het is het onvolmaakte gebed van hun aardse vader. Wij zijn een Amerikaans gezin dat stroomopwaarts roeit in een land dat satanisch wordt gepropageerd en aangevallen via bankieren, valse geschiedenis, films, muziek, media, popcultuur en gewapende communicatie (en nog veel meer) in tegenstelling tot welk land dan ook in de geschiedenis van de mensheid.

tweesprong

Ons gezin staat op een kruispunt. We kunnen in de VS blijven en de "Benedictus-optie" implementeren (we genieten echt van het tot nadenken stemmende inzicht en de analyse van de auteur Rod Dreher). We kunnen ons vermeerderen in de Amerikaanse cultuur en hopen tegen alle gezonde christelijke analyses in dat de zaken zich zullen keren. De derde optie - en die in de interesse en gebeden van onze familie overheerst - beweegt van de VS naar Rusland.

Wij behoren tot een groeiend aantal Amerikaanse christenen die naar Rusland kijken als een wederopstaand christelijk koninkrijk. Amerikanen die bereid zijn hun materiële zekerheden, grote huizen, carrière en gemeenschappelijke taal achter te laten om de zielen te beschermen die aan hen zijn toevertrouwd. Amerikanen die proberen de voetstappen vol heldenmoed van hun Europese voorouders te volgen. Deze voorouders, zonder televisie, internet, YouTube of Facebook, vertrouwden op God toen ze hun geliefden naar een nieuw leven in Amerika stuurden - vaak terwijl ze wisten dat de volgende keer dat ze elkaar zouden ontmoeten in het Paradijs zou zijn. Echt heroïsch geloof. Deze heldenmoed redde ontelbare levens van de satanische verwoestingen van vervolging, honger en oorlog.

De rollen zijn omgedraaid

Dezelfde krachten - degenen die achter de berekende vernietiging van Europa waren ten tijde van onze grootouders en overgrootouders - heersen nu over het Westen. Rusland is de enige mondiale macht die nog over is en zich verzet tegen de opkomst van één wereldregering. Dit verklaart waarom de haat tegen Rusland de boventoon voert in de Anglo- Amerikaanse- Zionistische- propagandamachine die zich voordoet als vrije media in de VS. Als de westerse media Rusland haten, dan moet daar iets te vinden zijn voor ons toegewijde christenen.

Gods wil geschiede

Drie leden van onze familie zullen later deze zomer naar Rusland reizen om Rusland uit de eerste hand te zien. Het zal geen vakantie zijn. Grote gezinnen met alleen één inkomen gaan in het algemeen niet op Europese vakanties. Deze reis zal serieus zijn. Het zal een geestelijke bedevaart zijn met grootse implicaties voor ons nageslacht. We gaan niet gewoon een cultuur ervaren. We zullen onszelf voorstellen levend in deze cultuur. De pluspunten, de nadelen en alles daartussenin. Bid alstublieft voor ons.

De dagen van het negeren van de oorlog om ons heen zijn voorbij. De strijd woedt. Gezonde spirituele strategie en absoluut vertrouwen in God moeten de dag bepalen. Als God ons oproept om een ​​lokale en aangepaste versie van de "Benedicusoptie" te implementeren, dan moet dat zo zijn. Als Rusland echt is, kunnen we ons bij de gratie van God bij haar aansluiten. Serieuze christelijke gezinnen, jullie zijn niet alleen. Moge Gods wil geschieden!

Michael Irwin is een gehuwde orthodoxe vader van een groot gezin ten westen van de Mississippi. Hij is een onafhankelijke journalist, zoeker naar waarheid en podcaster.


Wilt u meer artikelen zoals deze zien? Help ons alsjeblief en doe wat je kunt om de website van «Russian Faith» levend te houden.

Er is voltijds personeel nodig om deze website te ondersteunen en onze werknemers moeten hun gezinnen onderhouden. We hebben het doel van onze fondsenwerving nog niet bereikt en we hebben je hulp nodig. Een regelmatige donatie van € 5 of € 10 per maand zou een zegen zijn en ons helpen om door te gaan.